Ervaringen cliënten

Monique, Hoofddorp:

Een massage bij Zense 4 Balance voelt voor mij iedere keer weer als een cadeautje aan mijzelf. Tasja verstaat haar vak en dit doet ze met veel liefde en overtuiging. Ze is professioneel, besteedt veel aandacht aan haar klanten en neemt alle tijd voor haar behandelingen. Dat maakt haar uniek. Iedere behandeling is voor mij meer dan de moeite waard om de afstand te overbruggen.

 

Arjan, Utrecht:
Ik heb een Voetreflex behandeling gehad. Ik vond de behandeling gedegen, professioneel, uitvoerig, prettig en rustig... Daarnaast legt Tasja uit wat ze doet en met welke organen de drukpunten op de voet verband houden. Hierdoor word je je bewust van jouw lichaam en kom je tot jezelf, wat de massage nog eens versterkt.

 

Sasha, Almere:

Sinds vorig jaar augustus, kom ik bij Zense 4 Balance.
Ik ben op aanraden van kennissen hier gekomen, omdat ik schouderklachten heb.
Ik merk dat mijn klachten al een stuk minder zijn en dat ik ook voor mijn ontspanning kom.
Drukke baan in de zorg. Dus ga lekker naar Zense 4 Balance en je voelt je weer als herboren.
Tasja, ik ben blij je te ontmoeten en dat ik lang gebruik van je kan maken!

 

Dennis, Lelystad:

Vanwege langdurige schouder- en nekklachten was ik op zoek naar een goede behandeling.
Grondig onderzoek op internet bracht mij bij “ Zense 4 Balance”. Al na de eerste behandeling merkte ik gelijk verbetering. Ik sliep beter en had meer energie. Ik kan het iedereen aanraden en kijk uit naar mijn volgende behandeling bij Tasja.

 

Anita, Lelystad:

Ik ben in een burn-out terecht gekomen mede door teveel werken. Door de burn-out kreeg ik weer last van mijn nek en rughernia.  Kon mijn hoofd niet meer draaien en in mijn slaap werd ik wakker van de pijn. Totdat ik advies kreeg van een kennis “probeer eens de massage bij Zense4Balance (Tasja)”. Ik heb Tasja uitgelegd dat ik in dat jaar al diverse behandelingen heb gehad bij een fysiotherapeut en bij een rugkliniek geweest voor massage, dry needling etc. Klachten en pijn werden er niet minder van. Voorzichtig is Tasja begonnen met haar manier van masseren. Zij voelde iedere knoop in mijn lichaam. Ik heb hierdoor minder pijn in mijn rug en na enige behandelingen kon ik mijn hoofd weer draaien. Voelde mij hierdoor fitter en mijn lichamelijke klachten zijn minder geworden waardoor ik ook weer beter slaap en functioneer. Ik raad nu al mijn vrienden/kennissen Tasja aan voor zowel ontspanning en klachten!

 

Louise, Lelystad:

Tasja is in mijn ogen een zeer gedreven en kundige masseur, zij luistert goed naar het probleem en doet er alles aan om je er vanaf te helpen. Ook geeft ze advies over hoe je gezonder kan omgaan met je lichaam, en maakt daarbij een behandelplan.
Haar behandelkamer is ook een hele fijne ruimte waar ik mij zeer op mijn gemak voel.
Na een paar behandelingen bij haar voel ik mij lichamelijk ook echt wel fitter, en heb haar dan ook al aan mijn familie en vrienden aanbevolen. Zij heeft mij van mijn tennisarm af geholpen. Ik heb geen Fysio verzekering meer genomen bij mijn zorgverzekering omdat ik vind dat Tasja mij veel beter kan behandelen vanwege haar holistische benadering!

 

Piet, Emmeloord:

Een echte aanrader, dat is een massage van Zense4Balance. Na een warm welkom volgt een plezierig intakegesprek, waarbij goed door Tasja wordt geluisterd en zo nodig wordt doorgevraagd naar mogelijke lichamelijke blokkeringen. Kortom veel persoonlijke aandacht en direct een ontspannen sfeer.  Op de resultaten van het intakegesprek wordt vervolgens de behandeling afgestemd, zodat gericht aan remmende factoren in je lichaam kan worden gewerkt. Tijdens de behandeling die volgt voel je de passie van Tasja voor dit vak. Aan het Zen gevoel kun je niet ontsnappen en je bent echt even van de wereld. Geen enkele spanning in je lichaam ontsnapt aan haar vingers.
Met meer energie vertrekken dan gekomen zorgt ervoor, dat je vervolgbehandelingen niet wilt mislopen, sterker nog, je gaat vervolgens op herhaling, met of  zonder klachten, ik tenminste wel.
Kortom, na één behandeling wil je niet meer zonder; een massage door Zense4Balance: een gezonde verslaving!

 

Els, Almere:
Massages zijn in de Aziatische culturen een algemeen begrip, met name in de Javaans-Indonesische cultuur. Ook in onze jeugd (5 zussen en broers in totaal ) masseerde onze moeder ons als baby/kind regelmatig (of je het nou wilde of niet stond buiten kijf), je werd gewoonweg onder handen genomen. Ik kan me nog goed heugen dat ik vanaf mijn 10e niet meer gemasseerd wilde worden, vanwege de lachpartijen zodra ik gemasseerd werd (lees: heel mijn lichaam protesteerde omdat de massages voor vele kietel momenten zorgden).
Tasja heeft ervoor gezorgd dat ik, sinds zij is begonnen met haar praktijk Zense4Balance, het gemasseerd worden als een geweldige ervaring beschouw voor Mind, Body and Soul.
Na een massage door Tasja voel ik mij opgeladen met hernieuwde energie. Zij kent een holistische benadering in haar massages en geeft veel persoonlijke aandacht voor jou als mens als geheel: niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw geest. Want ook wat je denkt of voelt heeft zijn weerslag op jouw lichaam.
Het resultaat na een massage: ik weet weer hoe het is om lekker in je vel te zitten, om werkstress van je af te laten glijden en van het moment te genieten: hoofd leeg en zintuigen op scherp.
Net als dat een iedere andere vrouw regelmatig naar de kapper, manicure, pedicure en sauna gaat, verwen ik mijzelf regelmatig met een heerlijke Full body (Tuina) massage bij Zense4Balance. Ik wend dan zeker mijn netwerk (kennissen- en vrienden) aan met de boodschap om bij haar een massage te boeken!

 

Salima, Lelystad:

Ik raad iedereen een behandeling bij Zense4Balance aan, wel of geen klachten. Ik heb het een aantal keer achter elkaar gedaan en het geeft veel rust/ontspanning in je lijf. Er wordt goed doorgevraagd naar de eventuele klachten waarna het met volle aandacht wordt behandeld. De behandelruimte is lekker warm en aangenaam. Ik ervaar de behandelingen als zeer prettig en als nuttig zowel voor je geest als lichaam. Kortom, ik ga zeker vaker!

 

Margreet, Emmeloord:

Beste mensen, dit is een aanrader. Tasja is heel gedreven in haar vak en voelt ook elke knoop. Na een intakegesprek in een ontspannen sfeer, neemt ze de tijd om jouw klachten, mocht je die hebben, te behandelen. Een Full body (Tuina) massage is zeker aan te raden en doet een mens goed!!

 

Daniëlle, Lelystad:

Een masseur die goed luistert om vervolgens een behandelplan op te stellen. Door de juiste analyse werden mijn klachten minder. Ik heb hierdoor meer energie gekregen. Voelde mij hierdoor fitter en lichamelijke klachten werden minder. Kreeg ook tips over eetpatroon om gezond te eten, voetenbadje te nemen ter ontspanning en reiniging. Ik raad ik deze masseur zeker aan!