De persoon achter "Zense 4 Balance" ...

Mijn naam is Tasja Sariredjo, oprichtster van praktijk Zense 4 Balance te Lelystad.
Na jarenlang in de ICT branche te hebben gewerkt heb ik nu gekozen voor een carrière als massage therapeut volgens de "Traditional Chinese Medicine (TCM)" waar uiteindelijk toch mijn passie ligt.  De huidige economische crisis en de stressvolle levenswijze van de moderne mens zorgen voor veel emotionele en uiteindelijk fysieke  klachten. Hierdoor ontstaat er steeds meer behoefte naar professionals die mensen met  dergelijke klachten kunnen behandelen. Hier wil ik graag een rol in spelen.

 

Ik was altijd gefascineerd van de (Zen) werking van massages en op een gegeven moment dacht ik "laat ik mij maar eens wat meer in gaan verdiepen...".  Dus begon ik in september 2015 met 3 opleidingen tegelijk. Ik heb bij opleidingsinstituut Total Health de opleidingen VoetreflexPlus™ en Chinli®-Tuina gedaan. Daarnaast heb ik de opleiding Medische Basiskennis afgerond welke  voldoet aan de PLATO (Platform Onderwijs, Opleiding en Organisatie)-eisen die gesteld worden door zorgverzekeraars. Om mijn kennis op peil te houden woon ik regelmaat intervisie-, bij- en nascholingstrajecten op mijn vakgebied bij. 

Mijn behandelingen worden door alle gerenommeerde zorgverzekeraars vergoed omdat ik bij de beroepsvereniging VBAG zit. Masseren kost energie maar ik krijg er zelf ook energie van!

Persoonlijke aandacht voor de klachten van mijn cliënten staat bij mij hoog in het vaandel. Ik probeer zoveel mogelijk mee te denken met cliënten om samen tot een oplossing te komen voor hun klachten. Mijn behandelingen zijn zowel op zichzelf staand maar ook complementair inzetbaar op reguliere behandelingen.